1. Iskolapszichológus vándorgyűlés: 30 éves a magyar iskolapszichológia

By   2016-10-07

FELHÍVÁS

  1. Iskolapszichológus vándorgyűlés: 30 éves a magyar iskolapszichológia

2016.október 27-28. Debrecen

 

Az MPT Óvoda- és iskolapszichológiai szekciója, az ELTE Országos Iskolapszichológiai Módszertani Bázis valamint a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetének közös szervezésében 2016. október 27-28-án Debrecenben megrendezésre kerül az I. Iskolapszichológus Vándorgyűlés

A két napos szakmai találkozó célja az óvoda és iskolapszichológus szakma 30 éves történetének áttekintése mellett elsősorban a kollégák szakmai tapasztalatinak megosztása és gazdagítása, plenáris előadások, műhelyfoglalkozások – workshopok és kerekasztal beszélgetések keretében. Az esti fogadás kiváló alkalmat teremt a szakmai és személyes kapcsolatok ápolására és kiépítésére.

Részletes program, időbeosztás, szálláshely ajánlás és az egyes programok tartalmának rövid leírása elérhető az esemény honlapján: https://sites.google.com/site/ipharminc/ címen.

A részvétel díja: 7000Ft/fő, amely tartalmazza a programokon való részvételt a vendéglátást és a fogadást. Érdemes előbb regisztrálni és befizetni, mert maximum 100 fő résztvevőt tudunk fogadni. A műhelyekre való jelentkezés csak a befizetés után lehetséges, a műhelyekre a jelentkezés sorrendjében fogadjuk a résztvevőket.

Regisztráció és befizetés lépéseit részletesen a honlapon olvashatóak.

Helyszín: Debreceni Akadémiai Bizottság Székháza, Debrecen, Thomas Mann u. 49.

A szervezők nevében:

MPT Óvoda és iskolapszichológia szekció, Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézet, Országos Iskolapszichológiai Módszertani Bázis